Taimetoitlaste kokakunsti programm - Swiss Education Group - Estonia

Taimetoitlaste kokakunsti programm

vegetarian chef programKulinaariamaailmas pööratakse üha enam tähelepanu taimetoitlaste retseptidele, mis on tinginud vajaduse taimetoidu valmistamisele spetsialiseeritud õppeprogrammi järele. On palju erinevaid põhjuseid, miks üha rohkem inimesi valib taimetoidu, seetõttu kasvab pidevalt ka sellel alal hästi ettevalmistatud kokkade vajadus. Alates 2020. aastast saate Šveitsi kokakunstiakadeemias õppida meie uhiuue õppekava alusel, mille üle oleme väga uhked!

Nendel intensiivsetel taimetoidukulinaaria õpingutel saate rahvusvahelise hariduse taimetoidu kokanduse alal. Programm sisaldab 6 kuud õppimist Le Bouveret’ linnas ja ühe aasta praktikat ükskõik millises teie valitud paigas maailmas.

KAS TEIL TEKKIS HUVI? VÕTKE ÜHENDUST

Neile, kellel on varasem kogemus

Kui omate varasemat kogemust, võidakse mõned kursused teie puhul juba ära arvestada. Pöörduge meie poole täpsema info saamiseks siit.

Praktika koos teooriaga

Õpingute käigus omandatud teoreetilised teadmised on suurepäraselt ühendatud praktikaga. Üks näide ongi see programm, mis on orienteeritud praktikale, kuid sisaldab ka teooriakursusi.

Õpingute kestus on kaks semestrit, üks semester kestab 11 nädalat.

Esimesel semestril õpetatakse akadeemias põhiaineid: lõiketehnikaid, toiduvalmistamismeetodeid, toiduohutust ja hügieeni. Õpite küpsetamise põhitõdesid. Suur osa sellest programmist on suunatud kulinaarsetele trendidele, tervislikule toidule ja eritoitudele. Selle semestri lõpus antakse teile taimetoidu kokakunsti põhitõdede tunnistus Certificate of Vegetarian Culinary Arts Essentials.

Õpingud jätkuvad teisel ehk viimasel semestril, mis on spetsialiseerunud rahvusvahelisele taimetoidu valmistamisele ja teemaks on “Professionaalne peakokk”. Süvendate veelgi oma teadmisi tervisliku toidu ja eritoitude valmistamise valdkonnas ning saate teada, kuidas valmistada klassikalisi magustoite. Samuti saate ainulaadse köögijuhtimise kogemuse ja eksklusiivseid teadmisi õllest, veinidest ja kokteilidest.

 Rohkem teavet taimetoidukulinaaria programmi kohta

study vegetarian chef

12 kuu pikkune rahvusvaheline tasustatud praktika

Pärast kahte semestrit akadeemias läbite 12 kuu pikkuse tasustatud praktika. Meie üliõpilastel aitab praktikakoha leida Swiss Education Groupi kontaktivõrgustik. Võimalused on lõputud, sageli minnakse praktikale luksuslike viietärnihotellide restoranidesse või Michelini restoranidesse üle kogu maailma. See annab teile äärmiselt väärtusliku kogemuse, et jätkata oma rahvusvahelist taimetoidu valmistaja karjääri!

Pärast praktikat antakse teile taimetoidu kokakunsti diplom.

Tellige brošüür