Šveitsi kokakunstiakadeemia on tuntud kui üks maailma parimaid koka- ja kondiitrikunsti koole. Kooli kaks õppekeskust asuvad Luzernes ja Buvres otse Euroopa südames ja on ümbritsetud Itaalia ja Prantsuse kokakunsti traditsioonidega.
Programmide eesmärk on arendada üliõpilaste oskust hinnata Euroopa toiduvalmistamiskunsti ja õppida tundma tänapäevaseid suundumusi.
Kondiitri- ja kokakunsti õppeprogrammides on praktilised õppeained ühendatud juhtimiskursustega. Sellega püütakse arendada tulevaste köögiliidrite omadusi. Õppeprogrammidesse on võetud ka tasustatud praktikad, mida üliõpilastel on võimalik läbida maailma kuulsamates restoranides.
Kas tekkis huvi? Kirjutage meile!
Teooria ja praktiliste kursuste ning töökogemuste kombinatsioon süvendab tudengite teoreetilisi teadmisi ja praktilisi oskusi, mis on vajalikud rahvusvahelisel tasemel edukaks kokaks või kondiitriks saamisel.
Rühmad ei ole suured, igas rühmas on 12 tudengit, seetõttu saavad meie kogenud õppejõud pühendada isiklikku tähelepanu igaühele neist, mis on vajalik, et õpilased saaks end köögis täiendada. Me pakume tänapäevaste võimalustega kondiitrite ja kokkade rahvusvahelist koolitust otse Euroopa südames.
Kooli võtmepartnerid, tänu kellele saavad üliõpilased võimaluse õppida maailma parimatelt kokkadelt: