Search

Šveitsi César Ritzi kolledž

Šveitsi César Ritzi kolledž on järjepidevalt üks parimaid hotellijuhtimise koolitusasutusi maailmas. Õppeprogrammid põhinevad César Ritzi hotellijuhtimise filosoofial. César Ritz asutas hotelli Ritz-Paris, mis on tuntud kui üks esimestest luksushotellidest maailmas. Raske töö, peenetundelisus ja stiilitunnetus   →

Šveitsi kokakunstiakadeemia

Šveitsi kokakunstiakadeemia on tuntud kui üks maailma parimaid koka- ja kondiitrikunsti koole. Kooli kaks õppekeskust asuvad Luzernes ja Buvres otse Euroopa südames ja on ümbritsetud Itaalia ja Prantsuse kokakunsti traditsioonidega. Programmide eesmärk on arendada üliõpilaste   →

Kas olete huvitatud rahvusvahelisest karjäärist, kus kogu maailm on teie töökoht?

Kiiresti kasvav tööstus Hotelli-, restorani-, teenindus- ja kogemustööstus on rahvusvaheliselt tuntud kui “külalislahkuse tööstus”. Mitu aastakümmet kogesime tugevat kasvu nii kohalikul kui ka globaalsel tasandil. Praegune olukord Tööstuse eesmärk on kiire taastumine ja jätkuv laienemine   →

Õppimine välismaal

Õppimine Šveitsis, et saavutada rahvusvaheline karjäär, on kogemus kogu eluks Elamine väljaspool kooli on suur osa Šveitsis õppimise kogemusest. Saate palju uusi sõpru üle kogu maailma ja teil on võimalus jagada kogemusi erinevatest kultuuridest pärit   →

Kondiitriõpingud

Šveitsi kondiitri- ja šokolaadikunsti diplom, meie kondiitriõpingud: Omandage maailmatasemel kondiitriprogramm Šveitsi kokakunstiakadeemias! Šveitsi kondiitri- ja šokolaadikunsti diplomi programm on intensiivne kondiitriõpe. Õppima asumiseks ei ole algteadmisi tarvis, kuid kindlasti on vajalik kirglik suhtumine kondiitrikunsti ja soov   →

Hotelliettevõtluse õppeprogrammid

Unistad õppimisest ühes maailma rikkamas ja stabiilsemas riigis? Kas soovid luua väärtuslikke rahvusvahelisi ärisidemeid? Soovid omandada pereettevõtte arendamiseks vajalikke praktilisi teadmisi? Või äkki unistad kahekordsest diplomikraadist ja rahvusvahelistest karjäärivõimalustest Šveitsis? Hotelli- ja restoraniäri on üks   →

Taimetoitlaste kokakunsti programm

Kulinaariamaailmas pööratakse üha enam tähelepanu taimetoitlaste retseptidele, mis on tinginud vajaduse taimetoidu valmistamisele spetsialiseeritud õppeprogrammi järele. On palju erinevaid põhjuseid, miks üha rohkem inimesi valib taimetoidu, seetõttu kasvab pidevalt ka sellel alal hästi ettevalmistatud kokkade   →

Kokakunst – bakalaureuse kraad

Omandage kokakunsti bakalaureuse kraad Maailmatasemel õpingud peakokkadele koos teooria ja praktikaga. Šveitsi kokakunstiakadeemias valmistatakse ette homse köögi staaridest peakokki. Üliõpilased omandavad peakoka kompleksse hariduse alates kokakunsti põhitõdedest kuni rahvusvaheliste tippklassi restoranide fine dining’u meetoditeni. Meeskonnavaim   →

Rahvusvahelise köögi peakokkade õppeprogramm

Šveitsi kokakunsti kõrghariduse diplom – intensiivsed ja lühiajalised õpingud: Nende intensiivsete kokakunsti õpingute käigus omandate rahvusevahelise tipptasemel peakoka laiapõhjalise hariduse. Õppetöö kestab üheksa kuud Kokakunsti akadeemias Bouvre’i linnas, samuti kuulub programmi üheaastane tasustatav praktika ükskõik   →