Šveitsi kondiitri- ja šokolaadikunsti diplom, meie kondiitriõpingud:

Omandage maailmatasemel kondiitriprogramm Šveitsi kokakunstiakadeemias!

Šveitsi kondiitri- ja šokolaadikunsti diplomi programm on intensiivne kondiitriõpe. Õppima asumiseks ei ole algteadmisi tarvis, kuid kindlasti on vajalik kirglik suhtumine kondiitrikunsti ja soov muuta see tulevikus oma karjääriks. Kui teil on eelnevaid kogemusi, siis võidakse mõned kursused ära arvestada. Põhjalikuma teabe saamiseks pöörduge meie poole siin.

Õpingud toimuvad Luzerni linnas ja kestavad kolm 3-kuulist semestrit. Te võite õppida ühe, kaks või kolm semestrit, arvestades oma eesmärke ja seda, mida te soovite õpingutega saavutada.  Loengud on kombineeritud 6–12 kuu pikkuse rahvusvahelise tasustatud praktikaga.

  • I semester on ette nähtud traditsiooniliste küpsetiste ja kondiitritoodete valmistamise omandamiseks, mille jooksul pühendatakse kõige rohkem tähelepanu leivale, küpsistele, kookidele, tortidele ja soolastele täidistele. Pärast esimese semestri lõpetamist saate Certificate in Pastry & Baking (küpsetiste ja küpsetamise sertifikaadi).
  • II semestri ajal õpitakse restoranide kondiitrikunsti: kuumi, külmi ja külmutatud magustoite, šokolaadikunsti, täidisega kompvekkide, trühvlite ja keeruliste tortide valmistamist. Samuti õpite valmistama veganite ja gluteenivabasid toite. Pärast teise semestri lõpetamist saate Diploma in Pastry & Chocolate Arts (küpsetiste ja šokolaadikunsti diplomi). Seejärel läbite esimese kuus kuud kestva praktika.
  • III semestri ajal õpitakse kunstimeisterlikkust ja pööratakse enam tähelepanu magusatele skulptuuridele, spetsiaalsetele suhkrutehnikatele, šokolaadiskulptuuridele ja selle ala professionaalsetele võistlustele. Pärast selle semestri lõpetamist on veel üks kuus kuud kestev rahvusvaheline tasustatav praktika ja selle eduka lõpetamise korral saate Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts (Šveitsi kondiitri- ja šokolaadikunsti suurdiplomi).
Registreeruge Šveitsis toimuvatele avatud uste päevadele

 

Maailmatasemel praktika annab üliõpilastele võimaluse alustada edukat kondiitrikarjääri luksusäris kogu maailmas. Tavaliselt valitakse töö Šveitsis, Londonis, Itaalias, Belgias või Hongkongis.

Õppetöö toimub väikestes rühmades, õppejõud ja üliõpilased suhtlevad vahetult ja see on tähtis õppurite kondiitrialase loomingulisuse arendamiseks. Kooli tippklassi restoranis toimuva pideva praktika ajal omandatakse vajalikke kogemusi enne rahvusvahelisele praktikale suundumist.

Šveitsi kokakunstiakadeemia annab igakülgse kondiitrihariduse ja laialdase ettevalmistuse ametialaseks karjääriks. Lisaks koolis toimuvale õppetööle korraldame ekskursioone restoranidesse, veinimõisatesse, külastame toiduainete tootjaid, toidumesse ja muid gastronoomiaüritusi.

Taotluse dokumendid:

  • Täidetud taotluse vorm;
  • Elulookirjeldus;
  • Motivatsioonikiri;
  • Passi koopia

Kondiitriõpingud

Võtke meiega ühendust ja saage teada rohkem!