Kokakunst – bakalaureuse kraad - Swiss Education Group - Estonia

Kokakunst – bakalaureuse kraad

Omandage kokakunsti bakalaureuse kraad

culinary arts bachelor

Maailmatasemel õpingud peakokkadele koos teooria ja praktikaga. Šveitsi kokakunstiakadeemias valmistatakse ette homse köögi staaridest peakokki.

Üliõpilased omandavad peakoka kompleksse hariduse alates kokakunsti põhitõdedest kuni rahvusvaheliste tippklassi restoranide fine dining’u meetoditeni. Meeskonnavaim ja loomingulisus on üliõpilaste õpetamise võtmesõnad.

Peakokkade õppeprogramm annab üliõpilastele teadmisi, mõistmist ja sisetunnet, mis on neile vajalik kokakunstikarjääri alustamiseks. Lõpueksami ajal palutakse üliõpilasel demonstreerida uusi ideesid oma kokanduskontseptiooni loomisel ja ettevalmistamisel.

Kuna õppetöö toimub väikestes rühmades ja õppejõud teevad tudengitega tihedat koostööd, siis saavad õppurid palju isiklikku tähelepanu, mis on eriti vajalik peakoka loomingulise isiksuse kujundamiseks. Kooli tippklassi restoranis toimuva pideva praktika ning teoorialoengute ajal omandatakse praktilisi kogemusi, mis on vajalikud enne rahvusvahelisele praktikale suundumist.

Šveitsi kokakunstiakadeemias pööratakse suurt tähelepanu üliõpilaste võimalustele end aktiivselt täiendada, et nad saaks professionaalseteks peakokkadeks. Õpime nii loengute ajal auditooriumides kui ka korraldame ekskursioone restoranidesse, veinimõisatesse, külastame toiduainete tootjaid, toidumesse ja muid gastronoomiaüritusi. Šveitsi kokakunstiakadeemia peakokkade õpingud ja bakalaureuseõpe on akrediteeritud Suurbritannia Derby ülikoolis.

Kirjutage meile

Šveitsi kokakunsti kõrghariduse diplom – 2,5 aastaga, millest praktika hõlmab 1 aasta.

Kokakunsti baasõpingute käigus omandatakse põhimeetodid, et end täiendada ja saada rahvusvahelisel turul silmapaistvalt edukaks peakokaks, samuti õpitakse moodsaid meetodeid, mida on vaja loomaks köögis oma identiteeti, mida arendatakse nii akadeemiliselt kui ka praktiliste kogemuste kaudu kogu elu. Esimese kahe aasta jooksul on üliõpilastele ette nähtud kaks praktikat maailmatasemel restoranides. Sageli töötavad tudengid praktika ajal kokkadega, kes on saanud ühe või kaks Michelini tärni.

Kokakunsti bakalaureusekraad – 3 aastaga, millest praktika hõlmab 1 aasta.

Kui olete saanud Šveitsi kõrghariduse diplomi, siis on teil võimalus jätkata õpinguid veel kahe semestri jooksul, millest kumbki kestab 11 nädalat, ja omandada bakalaureusekraad. Siin õpime kokakunsti parimatelt koos kõigist maailma nurkadest saabunud õppuritega. Samuti on programmis liidripositsiooni kursus, mis on väga tähtis üliõpilastele, kes alustavad oma ametialast tegevust köögi- või restoraniäris. See esimese taseme (bakalaureuse) õpinguprogramm on akrediteeritud Suurbritannia Derby ülikoolis.

Samuti pakume soovijatele kokkade koolituse lühiprogrammi, mille kohta saate rohkem teavet lugeda siit.

Taotluse dokumendid:

  • Keskharidust kinnitav tunnistus;
  • Elulookirjeldus;
  • Kehtiv passikoopia;
  • Motivatsioonikiri.
Võtke meiega ühendust